Den beste malepenselen

ENKEL BUTIKKENS VALG: JORDAN ULTIMATE

Ser du etter den beste malepenselen? Da bør du skaffe deg denne.

Ultimate penselen fra Jordan er designet for å ta opp mest mulig maling for hver gang den dyppes i spannet. Dermed kan du male et større område i mellom hvert dypp som gjør arbeitet enklere, raskere og behageligere. I tillegg fordeler penselen malingen jevnere og i riktig tykkelse som føret til at veggen blir best mulig beskyttet. Håndtaket er solid og ergonomisk, og børsten er er lett å rengjøre.

HUSK OGSÅ: FORLENGERSKAFT

Jordan Ultimate penselen kan også brukes med forlengerskaft. Det kan du montere enkelt ved � trykke av baklokket av penselen, og sette inn skaftet. Med forlengerskafet maler du høye og store flater enklere, og du kan spare masse krefter hvis du for eksempel skal male fasaden eller terrassen.

Skal du male inne eller ute?  Hos ENKEL Butikken finner du et bredt sortiment av maling og tilbehør fra verdens største leverandører til en god pris.

 

 

Tilbake!

Enkel Bygg og Butikk AS

Vågavegen 4, 4130 Hjelmeland
Enkel Butikken på Hjelmeland i Ryfylke er en kombinert sport, maling og jernvarebutikk og har egen avdeling med leker, og en med tapet. Vi har moderne blandemaskin og fargebar som sammen med vår kompetanse gir deg alt du behøver til ditt prosjekt.
©
KONTAKT OSS
Enkel Bygg og Butikk AS Vågavegen 4, 4130 Hjelmeland
TLF: 51 75 30 00