OM ENKEL BUTIKKEN

Vår butikk finner du i Sandetorjå på Sande, like ved ferjekaien i Hjelmeland. Butikken betjener både lokalbefolkningen på Hjelmeland, men også turister og hytteeiere.

ENKEL BUTIKKEN

Vi strekk oss langt for at du skal få enn god og hyggelig handel!

Våre samarbeids-partnere

Enkel Butikken består blant annet av sport, fritid, maling, jernvare, kjøkkenartikkler, leker, kontorrekvisita m.m. Butikken er en del av MX-Sport-, Byggi- og Ringo-kjeden. I MX-Sport avdelingen finner du klær, sko og sportsartikler fra kjente merkevarer. I Byggi avdelingen vår finner du det meste du trenger til hus, hage og fritid. I Ringo avdelingen har vi populære leker og spill til små og store.

Vi strekker oss langt for at du skal få en god og hyggelig handel!

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag

09:00 – 17:00

Fredag

09:00 – 19:00

Lørdag

09:00 – 15:00

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på

 

Telefon: 51 75 30 00

E-post: im@enkel.no

vi er veldig flinke på

Elektroverktøy

I butikken vår på Hjelmeland i Ryfylke finner du et godt utvalg av elektroverktøy fra Bosch som dekker behovene til alt fra hobby til proff-bruk. Vi har også bra utvalg i elektroverktøy til hage. Kom innom for gode råd.
vi er veldig flinke på

maling

Enkel butikk på Hjelmeland har bredt utvalg innen maling, både interiør og eksteriør. Vi har moderne blandemaskin og fargebar som sammen med vår kompetanse gir deg god faglig hjelp til ditt maleprosjekt.
vi er veldig flinke på

verktøy/jernvare

Vår jernvarebutikk  har bredt utvalg innen verktøy og vi tilbyr også sliping/kopiering av nøkler. Hos oss finner du alt du har behov for, alt fra småskruer til trillebår.

KONTAKT OSS

Tor Riskedal

Tor Riskedal

Butikkmedarbeider

E-post: im@enkel.no

Telefon: 51 75 30 00

Ingfrid Mæland

Ingfrid Mæland

Butikksjef

E-post: im@enkel.no

Telefon: 51 75 30 00

Hanne Gerd Skjølingstad

Hanne Gerd Skjølingstad

Butikkmedarbeider

E-post: hgs@enkel.no

Telefon: 51753000

Selv om nærbutikken er viktig for et levende lokalsamfunn, vil du bli overrasket over både vårt utvalg og konkurransedyktige priser.